Studio Mila

Permanente Make-Up

 

Permanente Make-Up
Permanente Make-Up Poedertechniek

Eyeliner

Voor een sprekende oogopslag en optisch vollere wimpers.
De eyeliner wordt gezet door middel van een tattoo-apparaat met semi-permanente pigmenten.

 

Wenkbrauwen – Poedertechniek

Bij een machinale permanente make-up voor de wenkbrauwen wordt het pigment door middel van een tattoo-apparaat in de huid geïnjecteerd. Met een fijn naaldje worden er kleine prikjes in de huid gemaakt en direct opgevuld met semi-permanente pigmenten.
Door de huidige technieken is het mogelijk heel erg natuurlijke wenkbrauwen na te bootsen.
Studio Mila is gespecialiseerd in poedertechniek. Een subtiele make-up voor de wenkbrauwen die hiermee als het ware ingekleurd worden. Het lijkt alsof de wenkbrauwen met een poeder zijn ingekleurd.
Na ongeveer 1-2 jaar (afhankelijk van de gebruikte kleur) is er een opfrisbeurt nodig, zodat u nog langer kunt genieten van uw mooie wenkbrauwen.
Geschikt voor elk huidtype.

 

Wenkbrauwen – Microblading

Microblading is het manueel aanbrengen van semi permanente pigmenten. Er worden oppervlakkig aangebrachte sneetjes in de huid gemaakt en daarna wordt het pigment ingewreven. De wenkbrauwen zien er door microblading heel erg natuurgetrouw uit. Deze techniek is dan ook heel erg geschikt voor het opvullen van de wenkbrauwen. Bij het manueel aanbrengen van pigmenten wordt er niet zo diep gepigmenteerd dan bij de machinale techniek, daardoor vervagen de pigmenten sneller.
Niet geschikt voor de vette huid in verband met het afstoten van de pigmenten. Ook niet geschikt voor de oudere huid, want de pigmenten hechten aan collageen in de huid en dat vermindert naarmate we ouder worden. 

 

Voordelen Permanente Make-up

  • Er altijd opgemaakt uitzien
  • Nooit meer de wenkbrauwen bijtekenen
  • Het is waterproof
  • Zeer geschikt voor bril- en lensdragers
  • Allergisch voor make-up? Dan is permanente make-up de oplossing!

Wilt u weten wat een behandeling kost? Dan kunt u vrijblijvend belllen met Liesbeth: 0513-633233